Partners In Leadership

Partners In Leadership este liderul mondial in domeniul serviciilor de Accountability Training si Culture Change. Serviciile Partners In Leadership au ajutat corporatii din toata lumea sa-si imbunatateasca rezultatele, pe baza celor trei linii de formare: SelfTrack, CultureTrack si OthersTrack.

Partners In Leadership a fost fondata is SUA in anul 1989 de catre Roger Connors si Tom Smith, fiind considerati astazi de intreaga lume experti in AccountabilityLeadership si Cultura Organizationala.

Abordarea noastra este orientata spre obtinerea celor mai bune rezultate prin activitatile noastre de training si consultanta. Atentia noastra este dedicata spre ajutarea liderilor si organizatiilor sa obtina rezultatele cheie dorite printr-o metodologie eficienta si diferita de concurenta.

Printre clientii nostrii se numara: Microsoft, McDonalds, Pfizer, Nestle, Hard Rock Café, Novartis, Whirlpool  si multe alte companii din intreaga lume pe care le-a ajutat sa-si imbunatateasca rezultatele organizationale prin folosirea propriilor programe de training recunoscute si apreciate la nivel international.

In 2016, Partners in Leadership a castigat Premiul de Argint la Gala Premiilor de Excelenta in Continut CLO Symposium+PLUS. Compania a bifat pentru a treia oara la rand acest succes, consolidandu-si astfel pozitia de lider pe piata de training-uri si servicii de consultanta corporate. Mai multe detalii regasiti aici.