Studii de caz

Hard Rock Cafe

Rezultate: Cresterea profitabilitatii companiei.

Hard Rock Café a apelat la Partners In Leadership pentru a le prezenta trainingul SelfTrack in cadrul unei  conferinte anuale de Leadership,  ulterior urmand sa participe si la alte evenimente asemanatoare. Utilizand principiile trainingului de Accountability, Hard Rock Café a reusit sa obtina un profit de 40 milioane $.

Domino`s Pizza

Rezultate: Cea mai mare crestere anuala din industria fast-food

Fondata in 1960, Domino`s Pizza este recunoscuta drept leader mondial in livrarea de pizza, operand o retea de magazine detinute de companie sau prin franciza in SUA si pe piata internationala. Viziunea Domino`s Pizza prezinta o companie de oameni exceptionali avand misiunea de a deveni cea mai buna companie de pizza delivery din lume.Compania a apelat la serviciile celor de la Partners In Leadership pentru a sustine un keynote celor peste 300 de leaderi din cadrul conferintei nationale de vanzari organizate de Domino folosind Trainginul SelfTrack.

Pfizer 

Rezultate: Cea mai de succes lansare de produs din istoria companiei

Pfizer Inc., cea mai mare companie de cercetare farmaceutica, a apelat la Trainingul SelfTrack pentru a lansa produsul “Lipitor”, prin care a capatat reputatia ulterior de brandul farmaceutic cu cele mai mari vanzari din lume. La acel moment, lansarea produsului a fost catalogata drept cea mai de succes de felul ei din ultimii 150 de ani din istoria Pfizer. Principiile de Accountability Training reprezinta pilonii principali in departamentul de vanzari al companiei Pfizer.

Sony VAIO

Rezultate: Cresterea cu 15% a performantei de customer service

Compania Sony VAIO si-a propus ca obiectiv cresterea satisfactiei clientilor cu peste 15 % fata de anul anterior. Acestia au format  echipe din membrii desemnati din toate functiile, pentru a obtine acest lucru si au parcurs trainingul SelfTrack.  Desi obiectivul a fost comunicat in numeroase randuri in cadrul sedintelor, rezultatele au aparut in momentul in care angajatii s-au intalnit in contextul organizarii trainingului de Accountability si au discutat despre ce inseamna acest rezultat si cum il vor obtine. Abia in acel moment, echipa a realizat pe deplin cat de solicitanta va fi aceasta sarcina.

Halliburton

Rezultate: Implementarea programului Halliburton IMPACT in cadrul orgaizatiei

Halliburton este  unul din cei mai mari furnizori de produse si servicii din industria energiei, fiind prezent in peste 80 de tari din toata lumea, avand peste de 60 000 de angajati. Acesti au apelat la Trainigul SelfTrack pentru a-si dezvolta businessul. Halliburton a lansat o initiativa la nivelul companiei, cunoscuta sub numele de IMPACT pentru a ajuta leaderii sa-si formeze abilitati si sa se dezvolte profesional. 

Una din cele mai mari companii internationale de petrol si gaz

Rezultate: Inchiderea unei fabrici in conditii de siguranta

Acest client este unul din cele mai mari companii  internationale de petrol si gaz din toata lumea ce livreaza clientilor sai combustibil pentru transport, energie pentru incalzire si iluminare, servicii de retail si produse petrochimice. Au angajat peste 80 000 de persoane ce opereaza in peste 80 de tari din toata lumea.