culture Track

The Building an Accountable Culture Track® 

Based on The New York Times Bestseller Change the Culture, Change the Game

Acest curs este conceput pentru a sprijini schimbarea culturii organizationale, si are punct de plecare bestsellerul din New York Times: “Change the Culture, Change the Game: The Breakthrough Strategy for Energizing Your Organization and Creating Accountability for results.” Programul oferit de Partners In Leadership ofera posibilitatea organizatiilor sa-si defineasca si sa realizeze schimbarile necesare, astfel incat angajatii sa atinga rezultatele dorite si sa creeze ceea ce se numeste: “A Culture Of Accountability”. Esenta metodologiei folosite de Partners In Leadership este reprezentata de procesul de creare a convingerilor culturale dorite pentru a obtine rezultatele organizationale cheie,  prin intermediul unor schimbari necesare companiei.

Instrumentul primar folosit este: The Results Pyramid, un model simplu dar eficient ce concentreaza esenta schimbarii culturale la nivelul organizatiei. Utilizand instrumentele cheie de gestionare, esentiale pentru implementarea noilor convingeri culturale, persoanele aflate la orice nivel al organizatiei participa la transformarea in realitate a acestei culturi necesare.

Acest efort colectiv la nivel organizational grabeseste tranzitia catre „A Culture of Accountability”. Orice organizatie sau echipa poate folosi acest proces cu impact major si cu orientare spre rezultate pentru a se transforma si a imbunatati considerabil rezultatele dorite.

Scopul trainingului

Grabirea procesului de tranzitie spre „A Culture of Accountability”, etapa in care persoanele aflate la orice nivel al organizatiei  gandesc si actioneaza intr-o maniera necesara si corespunzatoare obtinerii de: „Key Organizational Results”.

Obiectivele trainingului

Aplicarea modelului "Piramida Rezultatelor" pentru a grabi tranzitia culturii si a crea „A Culture of Accountability”

Evaluarea convingerilor existente si a experientelor trecute ce au pus bazele culturii actuale a organizatiei.

Implementarea instrumentelor cheie de management, esentiale pentru grabirea procesului de schimbare.

Implementarea conceptului de Focused Feedback® in organizatie drept instrument necesar propriei dezvoltari si acomodari cu noua cultura.

Identificarea si implementarea de „Cultural Beliefs” necesare pentru parcurgerea tuturor schimbarilor necesare.

Plasarea organizatiei in jurul rezultatelor cheie dorite.

Crearea  eficienta de Accountability pentru obtinerea rezultatelor prin intermediul modelului: Steps To Accountability®