self Track

The Oz PRINCIPLE® ACCOUNTABILITY TRAINING®

The TAKING Personal Accountability Track

Accountability Training este bazat pe bestsellerul: The Oz Principle: Getting Results Through Individual And Organizational Accountability. Partners In Leadership a creat acest training pentru a veni in ajutorul tuturor celor care doresc sa isi imbunatateasca rezultatele individuale si organizationale din cadrul companiei in care activeaza, prin aplicarea conceptului de „Accountability”.

Workshop-ul The Oz Principle Accountability Training  are la baza un model simplu si eficient numit:  The Steps to Accountability® pe care participantii il vor putea pune in practica in activitatea lor de zi cu zi, prin intelegerea urmatoarelor concepte de lucru: Above The Line® si Solve IT® question.

Scopul Trainingului

Instruirea participantilor la workshop sa isi asume un grad mai mare de Accountability, indiferent de circumstante si obstacole, pentru a obtine cele mai bune rezultate in cadrul companiei.

Obiectivele trainingului

Stabilirea exacta a rezultatelor cheie ale organizatiei si alinierea obiectivelor de zi cu zi ale persoanelor cu aceste rezultate.

Introducerea unei abordari pozitive in companie pentru a crea Accountability.

Asumarea responsabilitatii pentru obtinerea rezultatelor cheie prin utilizarea modelului: The Steps to Accountability®.

Folosirea instrumentelor si practicilor necesare pentru crearea unei performante deosebite in Accountability atat la nivel individual cat si organizational.

Dezvoltarea unor pasi specifici de actiune folosind planuri de Accountability pentru a crea: „A Culture of Accountability®” si a obtine rezultatele dorite.

The Steps to Accountability®

Catalogata drept una din top 5 cele mai bune carti de business din sfera categoriilor de leadership si performanta, „The Oz Principle” a devenit textul clasic pentru crearea de Accountability in organizatii. Prezentand cei patru pasi de Accountability drept elemente esentiale ale acestui training, Partners In Leadership prezinta modalitatea de implementare eficienta a conceptului de Accountability atat la nivel individual cat si organizational  prin pozitionarea "Above The Line":

 

 

Descarca prezentare SelfTrack