Workshop - SelfTrack

Obtineți rezultatele dorite prin intermediul programelor de Accountability

Partners In Leadership este liderul mondial in domeniul serviciilor de Accountability Training si Culture Change. Serviciile Partners In Leadership au ajutat corporatii din toata lumea sa-si imbunatateasca rezultatele, pe baza celor trei linii de formare: SelfTrack, CultureTrack si OthersTrack.

Avant Consulting a organizat in colaborare cu Partners in Leadership, liderul mondial in servicii de training si consultanta organizationala, cea de-a zecea editie a seminarului „Accountability is The Answer“. 

Seminarul „Accountability is The Answer", dedicat managerilor, antreprenorilor si specialistilor de HR, a avut loc pe 25 Mai la Grand Hotel Continental (Calea Victoriei 56, Bucuresti).

 

Temele care au fost dezbatute:

Tehnici de motivare si dezvoltare a angajatilor unei companii;

Pasii pentru imbunatatirea performantelor individuale si ale intregii echipe: See It, Own It, Solve It, Do It;

 

Misiunea Partners in Leadership: Our Mission is Your Mission™

Lucrăm ȋn parteneriat cu clienții nostri pentru crearea unei culturi de Accountability, ȋn vederea obținerii rezultatelor dorite și realizarea misiunii fiecărei organizații.

Dezvoltarea unei echipa manageriale puternice si eficiente ȋncepe prin motivarea ȋntregii echipe pentru atingerea obiectivelor organizației. Un studiu recent a relevat faptul că 84% din respondenți consideră că schimbarea priorităților ȋn organizația ȋn care activează  crează confuzie șȋ ȋmpiedică atingerea rezultatelor-cheie. Alți 93% din angajații chestionați consideră că oamenii au dificultăți ȋn corelarea activităților zilnice cu obiectivele companiei ȋn care lucrează. Alinierea ȋn jurul rezultatelor-cheie reprezintă o prioritate asupra căreia managerii trebuie să focuseze.

 

Capacitatea noastră de a sprijini managerii ȋn alinierea obiectivelor strategice pe termen lung la cultura organizațională ajută la dezvoltarea unui spirit de colaborare ȋn companie, prin intermediul unui leadeship convingător și motivant.

 

 

View the embedded image gallery online at:
http://ozprinciple.ro/workshop-leadership#sigFreeId21b48c2e44

Workshop - SelfTrack

Workshop-ul se adreseaza Managerilor, Antreprenorilor si specialistilor in HR si are la baza un model simplu si eficient numit: The Steps to Accountability®, pe care participantii il vor putea pune in practica in activitatea lor de zi cu zi.

Workshop-ul „SelfTrack“ se deruleaza in regim open session - cu participanti de la mai multe companii.

Prin participarea la acest workshop, participantii vor afla cum sa:

- Dezvolte si motiveze echipele;

- Creasca veniturile si profitabilitatea companiei;

- Implementeze cu succes proiectele la nivelul intregii organizatii.

Participantii la workshop vor beneficia de:

  • Workbook-ul SelfTrack Training - detalii

  • Masa de pranz si pauze de cafea;

  • Acces la platforma online PIL Tools pentru follow-up si certificare dupa workshop.

Agenda workshop

09:00 - 09:30 - Primirea participantilor

09:30 - 11.15 - Workshop (Intro)

11.15 - 11.30 - Coffee Break

11:30 - 13.00 - Workshop

13.00 - 14.00 - Lunch

14.00 - 15.30 - Workshop

15.30 - 15.45 - Coffee Break

15.45 - 17.00 - Workshop (Q&A)

Taxa de participare este de 185 Eur/persoana + TVA sau 150 Eur/persoana + TVA (pentru doua sau mai multe persoane participante de la aceeasi firma).

Pentru detalii si inscrieri, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 037-274.17.51 sau prin e-mail la: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Imagini de la sesiunea precedenta:

 

View the embedded image gallery online at:
http://ozprinciple.ro/workshop-leadership#sigFreeId2365c46e89